Български език English language
 
Начало Новини Галерии Членове За нас Контакти Молба за членство
Международни проекти
Туризъм и спорт
Национални инициативи
 
     
line1
Бюлетин line3
Кампании
Документи
Партньори
Медиите за нас
Обратна връзка
Нашите клиенти
down-line
 
 
 
 
ЗА НАС И НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

Сдружение за младежка активност "Евротенденции" е създадено през 2005 година в гр. Велико Търново. В началото обединени около идеята бяхме 8 момчета и момичетата предимно бивши съученици и приятели. Основната причина за обединението ни в юридическо лице бе възможността да се кандидатства по различни проекти и по този начин да развиваме както възможностите пред нас, така и да откриваме нови приятелства. В последствие организацията ни се разрастна и започна да привлича нови и нови попълнения. За периода от създаването до момента през нашите структури са преминали над 200 младежи. Всеки човек има различни интереси, очаквания и е нормално ако не намери това което търси да се откаже от дадена инициатива. Друго важно за нас, което трябва да знаете е че до момента не сме се отклонявали от принципите ни за коректност, лоялност, съпричастност и дълновидно мислене. В края на всяка година изготвяме план-график на дейностите, които възнамеряваме да реализираме. Това далеч не означава, че се изчерпваме само с предвидените в календара мероприятия. Съгласно доклада на председателя в края на текущата година се определя и темпа на развитие за текущата година. Макар и не стопанска единица при нас важи административното делене, тъй като всеки носи отговорност в своята област. Редовно сред младежите се провеждат анкети и форми за обратна връзка и оценка, с цел оптимизиране на работния процес и осъвременяване на тенденциите за развитие. Основните идеи на ръководството към момента са да ангажира свободното време на младите с положителни емоции, креативни инициативи, спорта като метод за укрепване и опазване здравето им, възпитание на ценности като свобода, творческа мисъл, работа в екип, отговорност, дисциплина и др. За нас е удоволствие да ви споделим, че не са един или два примерите за работа с деца и младежи с проблемно поведиение, асоциално отношение към околните и света. Съгласно методологията на ръководството, успяваме да приобщим младежите в неравностойно положение към нормално развиващия се свят. Що се отнася до промяната към по-добро на Света, ние знаем, че сме непосилни да променим глобално случващото добро или зло, но поне сме убедени, че това което зависи от нас ще е направено. В този ред на мисли ще маркираме и екологичната култура, която възпитаваме в нашите членове, тъй като за нас тя е съществен и фундаментален фактор за устойчивото развитие на града, страната и Света. Ако сте стигнали с прочита до тук искрено ви благодарим, че не подценихте нашето представяне. Сега имате кратка и базисна информация за нас и ще можете да си представите дали мястото ви е с нас или има нещо, което не ви допада. Ако пък сте родител, който чете това споделете с вашите деца (малки или големи) информацията за нас и ако проявят интерес ще се радваме да помогнем с каквото можем.

С пожелания за хубав ден и много усмивки - екипът на Сдружение "Евротенденции"

 
УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ
Stanimir Atanasov  
Станимир Атанасов е на 26 години, роден в гр. Велико Търново. Има завършено висше образование, магистърска степен по икономика, специалност "Финанси". Допълнително притежава и квалификация от ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" за педагогическа правоспособност.
Работил е в частни компании, Общинска администрация, а сега е собственик и управител на фирма SA Group Services, регистрирана и развиваща дейност във Великобритания. Като председател на УС и ръководител на направление "Международни проекти" той дава всичко от себе си членовете на организацията да се чувстват комфортно и да вземат участие в редица международни обмени и проекти.
През свободното си време обича да се разхожда с приятели в планината, да пътува, да слуша музика и да танцува.

За контакти:
stanimir(at)bulgariaeurope.com
+359 876 199 133
+44 77 888 565 27
LINE
 
Георги Василев е на 21 години, роден в гр. Велико Търново. В момента е студент в Националният военен университет "Васил Левски" - специалност "Национална сигурност". Средното си образование е завършил като възпитаник на ПМГ "Васил Друмев". Член на сдружението от 2008 година, ръководител на българската група при международни проекти. От ноември 2010 години, Жоро е избран за член на УС на Сдружението, предвид неговите лични и професионални качества.
Когато е свободен обича да пътува из страната, да гледа футболни мачове, както и да спортува. Почитател на добрите компании и приятната музика.

За контакти:
georgi(at)bulgariaeurope.com
+359 883 318 640
LINE
 
Стефан Марков е на 23 години, роден в гр. Русе. В момента е студент в Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий" - специалност "Маркетинг". Член на Сдружението и УС от 2006 годино до момента. Активно се занимава с администрирането на най-големият интернет портал за гр. Велико Търново, като намира и свободно време за своята страст - футбола.

За контакти:
office(at)bulgariaeurope.com
+359 885 203 060
LINE
КОНТРОЛЕН СЪВЕТ
 
Васил Йочев е на 23 години, роден в гр. Велико Търново. Към настоящия момент е студент във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий" - специалност "История". Член на сдружението от 2007 година, а от 2008г. Председател на Контролния съвет. Предвид сериозната му работа, Васко винаги намира време за активно включване в доброволческите дейности, както и за приятните поводи за събирания на сдружението. През свободното си време спортува, пътува из страната и търси половинката на своя живот.

За контакти:
office(at)bulgariaeurope.com
+359 888 493 224
LINE
РЪКОВОДИТЕЛ НАПРАВЛЕНИЕ "НАЦИОНАЛНИ ИНИЦИАТИВИ"
 
Ирена Димитрова е на 21 години, родена в гр. Велико Търново. В момента е студентка във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий" - специалност "Маркетинг". Активно участва в дейностите на сдружението от 2008г., като от 2010г. е Ръководител на националните инициативи, семинари, проекти и др. дейности от обществено значение за подрастващото поколение. Рени е изключително лъчезарен и изпълнен с положителна енергия човек, и може би това е една от причините да работи перфектно с малки и големи. През свободното си време обича да е сред природата и да чете книги. Спорта е също част от нейния живот.

За контакти:
irena(at)bulgariaeurope.com
+359 883 441 425
LINE
РЪКОВОДИТЕЛ НАПРАВЛЕНИЕ "ТУРИЗЪМ И СПОРТ"
 
Йордан Смолички е на 29 години, роден в гр. Велико Търново. Завършил висше образование във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий" - специалност "Английска филология". Обиколил почти цяла Европа и всички планини в България, той е нашият планински водач. Активно спортува алпинизъм, спортно катерене, ски и др. Дипломиран планински водач и член на Планинска Спасителна служба, като стажант спасител.

За контакти:
jordan(at)bulgariaeurope.com
+359 889 531 545