Български език English language
 
Начало Новини Галерии Членове За нас Контакти Молба за членство
Международни проекти
Туризъм и спорт
Национални инициативи
 
     
line1
Бюлетин line3
Кампании
Документи
Партньори
Медиите за нас
Обратна връзка
Нашите клиенти
down-line
 
 
 
 
ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 
Уважаеми приятели,
Първо ви поздравяваме с решението да станете част от нас. Силно се надяваме, че ще оправдаем доверието и очакванията ви. В следващите няколко реда ще ви представим двата етапа на регистриране и изпращане на online заявление за членство.
Първият етап изисква от вас да прочетете документите с чиито съдържание се съгласявате с изпращането на заявлението. Моля не игнорирайте този етап, тъй като след време при възникнали казуси незнанието не е оправдание.
След като сте се запознали с нормативните документи, следва да преминете на етап 2, или въвеждането на лични и профилирани данни. Те са необходими при разпечатването и генерирането на вашето досие. То ще ви бъде представено за подпис съгласно графика за провеждане на работни срещи. ВАЖНО!!! Всички полета са задължителни за попълване. При пропуск системата ви позволява да продължите напред, но заявлението ви няма да бъде разгледано от отдел "Кадрова политика". Когато избирате снимка за прикачване, моля приложете такава с добра резолюция и на която лицето ви е в близък план (виж раздел членове). След като въведете информацията, моля проверете всички полета и когато сте уверени, че всичко е въведено точно и вярно щракнете върху бутон "ИЗПРАТИ".
Съгласно политиката и практиката на организацията, след получаване на коректно заявление, в рамките на 72 часа ще получите e-mail или телефонно обаждане с информация за деня, часа и мястото на срещата на членовете на сдружението. На първата ни среща с вас ще ви бъде връчена персоналната членска карта. Желаям ви успех!
ЕТАП 1.

line