Български език English language
 
Начало Новини Галерии Членове За нас Контакти Молба за членство
Международни проекти
Туризъм и спорт
Национални инициативи
 
     
line1
Бюлетин line3
Кампании
Документи
Партньори
Медиите за нас
Обратна връзка
Нашите клиенти
down-line
 
 
 
 
schools   youths   walking
НАПРАВЛЕНИЕ "ТУРИЗЪМ И СПОРТ"
 
И ЗАМИРИСА НА МОРЕ...
10 Август 2009
Планината е любима наша дестинация, но и морето не го отказваме. И тази година бяхме част от младежки лагер на море, в гр. Обзор. В пордължение на 7 дни се радвахме на спокойно море, сълчево време, бурни вечери, и всичко онова което знаете, но не е редно да напишем. Младежите участвали в лятната фиеста бяха на възраст между 15-25 години. Едно е сигурно догодина пак сме на море...
         
Връщане в началото
line
БЛИЗО ДО СЕДЕМТЕ ОЧИ НА РИЛА
26 Юли 2009
Във втората десетневка на месец юли представители на сдружението, съвместно с друга туристическа група от Велико Търново, посетиха и това кътче на България. Похода беше от 13 до 16 юли и стартира от хижа Пионерска - нощувка на х. Рилски езера - преход до вр. Малюовица през м. Раздела, Додов връх, Мермерския преслап - х. Мальовица и финала беше при ЦПШ-то. Имахме нощувка в хотел Мальовица, а на следващия ден предвид умората на неподготвените представители на другата група с организиран транспорт посетихме и Рилския манастир.
         
Връщане в началото
line
ДА ОТКРИЕШ ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ В СТАРА ПЛАНИНА
05 Юли 2009
         
В началото на месец юли по традиция младежи от СНЦ "Евротенденции" правят поход до вр. Ботев. И тази година традицията не бе подмината. Към групата се включиха представители и на гр. Калофер. Благодарни сме на Наско, Вальо, Таня от заслон Ботев, Митака и бай Георги за топлото посрещане на х. Рай. Времето не беше много приятно предвид валежите, мъглите и вятъра на моменти. Въпреки това нищо не ни попречи да изживеем поредните добри емоции на 2100м. надморска височина при втората ни нощувка на заслона. Поздрави.
Връщане в началото
line